Bisedë në studion e TV-Diellit me poetin, Bajram Bekteshi, luftëtar i lirisë ish-epror në UÇK-TMK-FSK

Sot përurohet përmbledhja poetike, “Bulbëri mendimesh” e autorit, Bajram Bekteshi

Në kuadër të festave të Nëntorit, sot  në Amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, duke filluar në orën 17 00, do të përurohet libri “Bulbëri mendimesh” përmbledhje poetike e veprimtarit, luftëtarit të lirisë, Bajram Bekteshi. Promovimi organizohet nga shoqata për kulturë dhe art, “Fidani”.

Kontrolloni gjithashtu

Bedri Zymberaj: “ Nga Boletini në Vlorë”Hapet Ekspozita me 25 nëntor 2022 në Vlorë në orën 12 00-të

Bedri Zyberaj: “ Nga Boletini në Vlorë”Hapet Ekspozita me 25 nëntor 2022 në Vlorë në orën 11 00-të

Kryeshefi ekzekutiv i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës z, Bedri Zyberaj, ka bërë të …