KEK
Fillimi / Lajmet / Më 27 Nëntor 2020 mbahet ceremonia shënimit të Ditës së Forcës
Dita e Forcës

Më 27 Nëntor 2020 mbahet ceremonia shënimit të Ditës së Forcës

Më 27 nëntor 2020  mbahet ceremonia e shënimit të Ditës së Forcës.

  Ceremonia mbahet ditën e premte, duke filluar në ora 12:00 në ambientet e kazermës “Adem Jashari” në Prishtinë.

 Me fjalimet e tyre do të paraqiten:

Ushtruesja e  detyrës së Presidentit të  Republikës së Kosovës zonja Vjosa  Osmani – me video paraqitje;

Kryeministri i Republikës së Kosovës zoti Avdullah Hoti;

Ministri i Mbrojtjes, Anton Quni;

Komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama.

 Për shkak të pandemisë  COVID-19, të cilën është duke e kaluar edhe vendi ynë, këtë vit mënyra e  shënimit të Ditës së Forcës nuk është e karakterit të hapur. Hyrja është e lejuar vetëm për ata që kanë ftesa.

Kontrolloni gjithashtu

Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, ish eprori i UÇK-së, Sadik Halitjaha në një ...