Mehmet Bislimi

Mehmet Bislimi: Çuditërisht…

Me dashje do thosha diçka

sikur ta gjejë atë

që të tjerët nuk e kanë thënë.

 

çuditërisht

nuk kishte mbetur as edhe një pëllëmbë vend,

rrugën e kishin zënë thashethemexhinjtë,

mbi atë që nuk shkruhet

e që nuk thuhet

 

çuditërisht më kishte shtënë forca

e muzës së parë

që u përmbyll me një zanore,

prapë

të njëjtit njerëz

gjëra të njëjta po thonë

për një botë të tërë keq po flasin

vetëm ti

Ti Kosova e Lirë

ke diçka që të tjerëve ju mungon,

qartësia e gjuhës me të cilën flet

guximi për t’iu thënë gjërave

në emër të vet.

Kontrolloni gjithashtu

Skënder Demaliaj: Në Bashkinë e Tropojës u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, Shaban Haxhi Demalisë dhe Murat Pacit

Skënder Demaliaj: Në Bashkinë e Tropojës u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, Shaban Haxhi Demalisë dhe Murat Pacit

Në Bashkinë e Tropojës u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi”, Shaban Haxhi …