Fillimi / Lajmet / Mehmet Kraja është shprehur i zhgënjyer me përgjigjet e Akademisë së Suedisë rreth Nobelit për Letërsi
Mehmet Kraja është shprehur i zhgënjyer me përgjigjet e Akademisë së Suedisë rreth Nobelit për Letërsi

Mehmet Kraja është shprehur i zhgënjyer me përgjigjet e Akademisë së Suedisë rreth Nobelit për Letërsi

Shkrimtari, Mehmet Kraja, kryetar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës i ka kthyer letër Akademisë Suedeze, e cila është sqaruar sa i përket çmimit Nobel për Letërsi për vitin 2019 që i është ndarë shkrimtarit, Peter Handke, një eksponent i shquar i ideve fashiste të nënshtrimit dhe robërimit të popujve dhe mbështetës i pasionuar i Millosheviqit dhe i luftërave të tij gjenocidale në Ballkan, përfshirë edhe Kosovën.

Kontrolloni gjithashtu

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Takimi i radhës në Bruksel në mes të kryeministrit Hoti dhe kryetarit serb Vuçiq do të mbahet më 7 shtator

Më 7 shtator do të mbahet takimi i radhës në Bruksel mes kryeministrit të Kosovës, ...