kek
akp deri me 5 maj
valamobile
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Meqë Ministri i Arsimit nuk është i aftë ta zbatojë vendimin për mësim atëherë dikush do të duhej të jepte dorëheqje
Bytyqi: Orët e humbura do të kompensohen, kjo çështje është mbyllur dhe më nuk debatojmë me SBASHK-un për këtë punë

Meqë Ministri i Arsimit nuk është i aftë ta zbatojë vendimin për mësim atëherë dikush do të duhej të jepte dorëheqje

Përpjeka e të ashtuquajturit SBASHK për t’ ua humbur nxënësve shqiptarë të Kosovës tri javë mësim është përpjekje antikombëtare dhe anti-arsimore, është akt i patolerueshëm, të cilin mjerisht po e përkrahim shumica dërrmuese e arsimtarëve. Meqë Ministri i Arsimit nuk është i aftë ta zbatojë ligjin,  atëherë do të duhej të jepte  dorëheqje. Qeveria duhet të marrë masa dhe në asnjë mënyrë nuk duhet të lejojë humbjen e tri javëve mësim për nxënësit, për shkak të kryeneçësisë, papërgjegjësisë dhe injorancës së një Sindikate, e cila tashmë ka treguar me vepër se nuk i intereson shkolla as arsimimi i brezave. Kjo praktikë e keqe e injorimit të arsimimit është e turpshme dhe e shëmtuar, andaj duhet të gjendet dikush që e stopon për hir të brezave, edukimit dhe përparimit të tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Kosnett: Çdo qytetar duhet të kërkojë përgjegjësi ndaj cilido politikani, polici, prokurori dhe gjykatësi

Kosnett: Çdo qytetar duhet të kërkojë përgjegjësi ndaj cilido politikani, polici, prokurori dhe gjykatësi

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett, duke folur për avancimin e sistemit ...