Mevlyde Mezini Saraçi: Më 24 shtator 2022, me fillim në orën12:00, mbahet “Festivali mbarëkombëtar i Poezisë”

Mevlyde Mezini Saraçi kryetare e Qendrës Kombëtare e poeteve, shkrimtarëve dhe artistëve nga Gjakova ka bërë të ditur se më 24 shtator 2022, me fillim në orën12:00, mbahet “Festivali mbarëkombëtar i Poezisë”! Jeni të mirëpritur në Sallën Solemne të Pallatit të Kulturës “Asim Vokshi” Gjakovë! Ka shkruar Mevlyde Mezini Saraçi kryetare e Qendrës Kombëtare e poeteve, shkrimtarëve dhe artistëve nga Gjakova

Kontrolloni gjithashtu

Portali Anadolu Agency, sot shënoi përvjetorin e tetë që nga fillimi i publikimeve të lajmeve në gjuhën shqipe

Portali Anadolu Agency, sot shënoi përvjetorin e tetë që nga fillimi i publikimeve të lajmeve në gjuhën shqipe

Tetë vite më parë, më 1 tetor të vitit 2014, AA nisi publikimin e lajmeve …