Skënder Hyseni: Dialogu me Serbinë duhet të marrë një dinamikë të re dhe duhet të kulmojë me njohje reciproke

Ministri Hyseni ka pasur shumë kujdes në deklarata për të mos ia vështirësuar gjendjen policit Thaçi (!)

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Skënder Hyseni ka deklaruar në Kuvend  se që nga moment i arrestimit të Nehat Thaçit, Qeveria e Kosovës me dikasteret përkatëse është vënë në lëvizje. Jemi përkujdesur dhe do të vazhdojmë të përkujdesemi që me asnjë deklarim publik të mos ta vështirësojmë procesin në të cilin ndodhet Nehat Thaçi. Nuk dëshirojmë të deklarojmë ne diçka që shkon ndesh me deklarimet që i bën Thaçi atje, duke mos e ngarkuar gjendjen e tij të rëndë nëpër burgjet e Serbisë”, ka shtuar Hyseni, duke mos arritur ta fshehë  pozitën e tij të mjerë në raport me Serbinë.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …