MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Lajmet / Ministri Bytyçi i takon drejtorët e DKA-ve, bisedon me ta për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës
Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyqi i ka takuar sot drejtorët e DKA-ve me të cilët ka folur për zëvendësimin e orëve të humbura

Ministri Bytyçi i takon drejtorët e DKA-ve, bisedon me ta për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës

Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyçi, ka takuar sot drejtorët e Drejtorive Komunale të Arsimit, me të cilët ka biseduar për shumë çështje të arsimit dhe përgatitjet për procese të rëndësishme në arsimin parauniversitar. “Në takim, diskutuam mundësitë e zëvendësimit të orëve të humbura gjatë grevës në arsim dhe kohën më të përshtatshme kur mund të bëhet ky zëvendësim. Pas dikutimeve të shumta dhe sygjerimeve të marra nga përgjegjësit e arsimit nëpër komuna, MAShT-i do të dalë me një vendim të detajizuar për kompenzimin e orëve të humbura. Ai ka treguar se me përgjegjësit për arsim në komuna biseduan rreth zbatueshmërisë së vendimit për ndalimin e përdorimit të telefonave nga ana e nxënësve dhe mësimdhënësve gjatë procesit mësimor.  Me drejtorët e arsimit diskutuam edhe për përgatitjet për Maturën 2019, me ç’rast paralajmëruam fillimin e debateve nëpër komuna, në mënyrë që ky proces i rëndësishëm të jetë sa më i organizuar dhe të nxirren rezultate sa më reale, ka theksuar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Daka

Raportimet për manipulime me numërimin e votave të kandidatëve për deputetë, nuk kanë rezultuar me ndonjë kallëzim penal

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, me kohë kishte ftuar prokurorët e shtetit ...