MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa, diskutoi për sfidat e sektorit të qumështit
Ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa, diskutoi për sfidat e sektorit të qumështit

Ministri i Bujqësisë, Besian Mustafa, diskutoi për sfidat e sektorit të qumështit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa sot gjatë ditës priti në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit dhe Rrjetit të Shitësve me Pakicë, ku u diskutua për sektorin e qumështit pas situatës së krijuar. Gjatë takimit, Ministri Mustafa ka diskutuar për sfidat e sektorit të qumështit, si dhe për mundësitë e përbashkëta për të përkrahur sektorin që të dal nga kjo gjendje pas pandemisë COVID-19. Nga ana tjetër, përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit dhe Rrjetit të Shitësve me Pakicë e falënderuan ministrin Mustafa për gatishmërinë e tij për bashkëpunim dhe përkrahje.

Kontrolloni gjithashtu

Në nëntor do të mbahet Kongresi i parë i kryetarëve të komunave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë

Në nëntor do të mbahet Kongresi i parë i kryetarëve të komunave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë

Kongresi i parë i kryetarëve të komunave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë do të ...