leoni

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka deklaruar se Radojiciq është vegël për objektiva politike dhe kriminale të Serbisë

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci, ka deklaruar se Radojiciq është vegël për objektiva politike dhe kriminale të Serbisë. Vdekja e organizatorit të sulmit terrorist në Bansjkë të Zveçanit, Milan Radojiciq, nuk do ta zgjidhte problemin e sulmeve në veri të Kosovës.  Ministri Maqedonci shtoi se përderisa Serbia mbështet këto grupe, gjithmonë do të ketë dikë tjetër që do ta zëvendësojë Radojiciqin. Lidhur me këtë duhet të shtohet  presioni ndërkombëtar ndaj Serbisë për të ndryshuar qëndrimet politike dhe veprimet operacionale kundër Kosovës, ka saktësuar Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci,

Kontrolloni gjithashtu

DW: Pasivizimi i dokumenteve në administratë shtetërore të Serbisë, ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën Lindore

Pasivizimi i dokumenteve në  administratë shtetërore të Serbisë  ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën …