​Besnik Tahiri

Besnik Tahiri: Viti 2023 ka qenë krejtësisht i humbur për Qeverinë e Kosovës

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka kritikuar ashpër Qeverinë-Kurti për dështimet e saj gjatë vitit 2023. Ai tha se vetëm 11% e agjendës legjislative është zbatuar, me vetëm 6 nga 54 ligjet e planifikuara të miratuara. Jeta në Kosovë po bëhet gjithnjë e më e vështirë dhe kritikoi Kuvendin për renovimin e sallës në kohë të papërshtatshme. Ai shtoi se qeverisja aktuale nuk ka arritur të realizojë asnjë veprim të rëndësishëm për vendin dhe se rrugët e Kosovës janë në gjendje të mjerueshme, duke përmendur veçanërisht rrugët për Gjakovë dhe Mitrovicë.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Pasivizimi i dokumenteve në administratë shtetërore të Serbisë, ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën Lindore

Pasivizimi i dokumenteve në  administratë shtetërore të Serbisë  ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën …