MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu e viziton AKSP-në, pritet nga i Përgjithshëm, Ismail Smakiqi
Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu e vizitom AKSP-në, pritet nga i Përgjithshëm, Ismail Smakiqi

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu e viziton AKSP-në, pritet nga i Përgjithshëm, Ismail Smakiqi

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu vizitoi Akademinë e Kosovës për Siguri Publike, ku u prit nga drejtori i Përgjithshëm i AKPS-së, Ismail Smakiqi. Me këtë rast ministri Veliu u njoftua për së afërmi me punën e AKSP-së dhe sfidat që janë duke i kaluar ata gjatë periudhës së pandemisë Covid-19. Veliu në këtë takim shprehi gatishmërinë e tij për të mbështetur këtë institucion që tashmë njihet ndërkombëtarisht. Ai gjithashtu falënderoi partnerët ndërkombëtarë që kanë dhënë kontribut të vazhdueshëm në përkrahjen e këtij institucioni dhe u zotua për përkrahjen e Akademisë në proceset e akreditimit të cilat e presin në periudhën e ardhshme. Në anën tjetër, Smakiqi bëri një prezantim të shkurtër të AKSP-së, ku e njoftoi z. Veliu që implementimi i programeve dhe trajnimeve të dizajnuara në bazë të standardeve më të larta ndërkombëtare për të drejtat e njeriut dhe sundimit të ligjit, do të jenë primare dhe obligative për të gjithë, në mënyrë që të arrihet profesionalizëm më i lartë në shërbim të vendit dhe qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

PDK: Tolerimi i ushtrisë serbe nga KFOR-i dhe Qeveria e Kosovës është cenim i sovranitetit dhe sigurisë kombëtare

PDK: Tolerimi i ushtrisë serbe nga KFOR-i dhe Qeveria e Kosovës është cenim i sovranitetit dhe sigurisë

Partia Demokratike e Kosovës ka dënuar ashpër prezencën e ushtrisë serbe në territorin e Kosovës. ...