Ministri i Jashtëm, Behxhet Pacolli është takuar më ambasadoren e Greqisë në Kosovë, Konstantina Athanassiadou

Ministri i Jashtëm, Behxhet Pacolli është takuar më ambasadoren e Greqisë në Kosovë, Konstantina Athanassiadou

Në kuadër të takimeve të shumta që kishte gjatë ditës së marte me korin diplomatik rezident dhe jo-rezident në Kosovë, ministri i Jashtëm, Behxhet Pacolli, është takuar më ambasadoren e Greqisë në Kosovë, Konstantina Athanassiadou. Ata gjatë këtij takimi shprehën përkushtimin dhe zotimin e dyanshëm për thellimin e mëtejmë të marrëdhënieve konstruktive në mes të Kosovës dhe Greqisë në çështje të interesit të përbashkët në mes dy vendeve. Ambasadorja Athanassiadou ka shprehur shqetësimin e palës greke në lidhje me aktivitete të disa grupeve apo individëve të veçantë që shqetësojnë palën greke, ndërsa zëvendëskryeministri Pacolli shprehu distancim karshi këtyre aktiviteteve private që nuk pasqyrojnë politikën e jashtme të Kosovës dhe frymën miqësore në mes dy vendeve.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …