KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri Krasniqi inspekton operatorët ekonomik për të parë zbatueshmërinë e masave anti COVID-19
Ministri Krasniqi inspekton operatorët ekonomik për të parë zbatueshmërinë e masave anti COVID-19

Ministri Krasniqi inspekton operatorët ekonomik për të parë zbatueshmërinë e masave anti COVID-19

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi së bashku me inspektorët e tregut ka nis inspektimin te disa operatorë ekonomik për të parë nga afër zbatueshmërinë e masave anti COVID-19. Krasniqi ka kërkuar nga operatorët respektim të masave për mbrojtje nga pandemia, derisa ka shprehur interesim edhe për cilësinë dhe sasinë e produkteve. Pas inspektimeve, ministri i MTI-së do të deklarohet për media për të gjeturat e këtij inspektimi dhe të tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për ...