KEK
Fillimi / Njoftime / Ministri Mehaj priti ministrin (zëvendës ambasadorin) japonez  Tatsuya Machida
Ministri Mehaj priti ministrin (zëvendës ambasadorin) japonez  Tatsuya Machida

Ministri Mehaj priti ministrin (zëvendës ambasadorin) japonez  Tatsuya Machida

Ministri i mbrojtjes zoti Armend Mehaj, priti sot  zëvendës ambasadorin  Japonisë në Vjenë, që mbulon edhe Kosovën zotin Tatsuya Machida.  Ministri Mehaj e  njoftoi mysafirin me zhvillimet në Ministri dhe FSK.

Ministri Mehaj vlerësoi lartë gatishmërinë e Japonisë për bashkëpunim me Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në, e që duhet të konkretizohet  në të ardhmen në fusha të veçanta specialistike.

Ministri (zëvendës ambasadori)  i Japonisë shprehu gatishmërinë që Japonia të ndihmoj FSK-në  në fushat me interes  të përbashkët, posaçërisht në  fushën e kërkim – shpëtimit.

Kontrolloni gjithashtu

Ahmet Qeriqi: Kongresi i Lipovicës, i mbajtur më 25 korrik të vitit 1946 (Kongresi i Pestë i LNDSH-së)

75 vjet më parë, më 25 korrik 1946, në Blinajë të Lypjanit, u mbajt Kongresi i Lipovicës, Kongresi i Pestë i LNDSH-së

Më 25 korrik të vitit 1946, në Blinajë, ish Lypovicë, komuna e Lypjanit, u mbajt  ...