Ministri Peci gjatë këtij muaji pritet të shkojë në Amerikë ku do të nënshkruajë një memorandum bashkëpunimi

Ministri Peci gjatë këtij muaji pritet të shkojë në Amerikë ku do të nënshkruajë një memorandum bashkëpunimi

Ministri i Bujqësisë Faton Peci, ka bërë shpalljen e Programit të Pagesave Direkte për fermerët në vlerë prej 50 milionë euro, për vitin 2021. Në një konferencë për media, Peci ka njoftuar se gjatë këtij muaji pritet të udhëtoj për në Amerikë. Ministri ka njoftuar se do të udhëtoj për në IOWA. “Gjatë këtij muaji do të realizoj një vizitë në Shtetet e Bashkuara, në Iowa, ku pritet që të kemi memorandum bashkëpunimi i cili do jetë i rëndësishëm për frytëdhënës për sektorin e bujqësisë” ka njoftuar Peci.

Kontrolloni gjithashtu

Agron O. Pacolli: Nuk te përkulen dot as burgjet,as plagët e as plumbat që ta qëndisën trupin dhe sërish mbete i pathyeshëm

Sot,me 20 prill,u bënë 25 vite nga rënia e babait, Osman Pacolli. Kur Atdheu kishte …