Fillimi / Institucionet / Ministri Yagcilar mori pjesë në Konferencën e organizuar nga AKK

Ministri Yagcilar mori pjesë në Konferencën e organizuar nga AKK

Ministri i Ministrisë së Administratës Publike, Mahir Yagcilar, mori pjesë në Konferencën me temën :“16 vite të pushtetit lokal dhe roli i AKK-së”, e cila është organizuar nga Asociacioni i Komunave të Kosovës për nder të javës së komunave.

Ministri Yagcilar në fjalimin e tij, mes tjerash, theksoi rëndësinë e bashkëpunimit në mes të MAP-it dhe AKK-së, që ndikon drejtpërdrejt në koordinimin e veprimeve për realizimin e objektivave të parashtruara përballë qeverisë dhe qytetarëve të Kosovës. Ky bashkëpunim, sipas ministrit Yagcilar, do të ndihmojë edhe në përshpejtimin dhe realizimin e  procesit të reformimit të administratës publike, si njërit ndër projektet me përparësi të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti: Kërkoj nga qytetarët mirëkuptim dhe zbatim të masave të reja në luftën kundër virusit pandemik COVID-19

Komiteti Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH) në komunën e Vitisë, ka mbajtur takim të ...