Myzejene Selmani: Me 11 qershor 2024, AKR mbanë takim me  Forumin e Gruas

AKR mbanë takim me  Forumin e Gruas

Aleanca Kosova e Re, me 11 qershor 2024, duke filluar nga ora 18:00 në Swiss Diamond Hotel, do të mbajë takim me Forumin e Gruas. Në këtë takim do të marrin pjesë një pjesë OJQ-ve,  dhe një pjesë e  grave që merren me biznes, ku temë kryesore e diskutimit do të jetë përkrahja e OJQ-ve, dhe grave në biznes.

Ftojmë mediet të marrin pjesë

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …