MIT KS
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta nëna e katër dëshmorëve të familjes Sejdiu nga Qirezi i Skenderajt
Ndahet nga jeta nëna e katër dëshmorëve të familjes Sejdiu nga Qirezi i Skenderajt

Ndahet nga jeta nëna e katër dëshmorëve të familjes Sejdiu nga Qirezi i Skenderajt

Është ndarë nga jeta nëna e katër dëshmorëve të familjes Sejdiu, Beqir, Bekim, Nazmi dhe Bedri Sejdiu, nëna Abide Sejdiu. Varrimi i të ndjerës bëhet sot në orën 15:00 në varrezat e dëshmorëve të Qyqavices në Qirez.

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Ndahet nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme e Skenderajt

Është ndarë nga jeta veterani i luftës së UÇK-së, Bashkim Isufi nga Klina e Poshtme ...