KEK
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta veterani i UÇK-së dhe pjesëtari i FSK-së, Qazim Morina nga Ratkoci i Rahovecit
Ndahet nga jeta veterani i UÇK-së dhe pjesëtari i FSK-së, Qazim Morina nga Ratkoci i Rahovecit

Ndahet nga jeta veterani i UÇK-së dhe pjesëtari i FSK-së, Qazim Morina nga Ratkoci i Rahovecit

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Rahovec njofton bashkëluftëtarët dhe opinion e gjerë se ka ndërruar jetë ish-ushtari i UÇK-së, ish-pjesëtari i Trupave Mbrojtëse të Kosovës dhe FSK-së Qazim Morina nga fshati Ratkoc. Varrimi i tij bëhet sot me 1 maj 2021 në orën 16.00 ne fshatin e lindjes Ratkoc.

Kontrolloni gjithashtu

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER - Europe 21” dhe Kosova

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova

Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21”  dhe Kosova. Konferenca do të mbahet në ndërtesën e ...