Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Ndarja dhe shkrirja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit po konsiderohet si absurde dhe joserioze
Ndarja dhe shkrirja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit po konsiderohet si absurde dhe joseriozitet i LV-së dhe LDK-së

Ndarja dhe shkrirja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit po konsiderohet si absurde dhe joserioze

Në të dy propozimet e fundit që Vetëvendosje dhe LDK i kanë bërë njëra-tjetrës për bashkëqeverisje, parashihet që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, të mos jetë ministri e veçantë. Lëvizja Vetëvendosje në propozimin e saj parasheh që kjo ministri të ndahet, ku Kultura dhe Rinia i bashkohen Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, kurse Sporti i bashkëngjitet Ministrisë së Shëndetësisë. Ndërsa, LDK-ja parasheh që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit t’i bashkohet Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë. Të dy këto propozime po konsiderohen si absurde dhe që shpërfaqin joseriozitet të këtyre dy partive karshi shëndetësisë, kulturës, rinisë dhe sportit.

Kontrolloni gjithashtu

Murati

Valon Murati: Thirrja për mosrespektim të vendimit të Gjykatës Kushtetuese, është thirrje për anarki

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, thotë se thirrja për mosrespektim të vendimit të ...