Fillimi / Institucionet / Ndërmarrësit gjermanë të interesuar të investojnë në industrinë metalike në Ferizaj, mundësi për qindra vende pune

Ndërmarrësit gjermanë të interesuar të investojnë në industrinë metalike në Ferizaj, mundësi për qindra vende pune

Ferizaj njihej për zhvillimin e industrisë metalike e sot paraqet kryeqendrën e zhvillimit ekonomik, pas kryeqytetit. Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, bashkë me Ministren e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, Rektorin e USHAF, Agron Bajraktari, profesorë e ekspertë profesional, takuan delegacionin e ndërmarrësve gjermanë, të cilët kanë fokus industrinë metalike dhe janë të interesuar të investojnë në krijimin e Parkut të Biznesit në Ferizaj, investimet në kuadro dhe makineri, nisur nga përparësitë që ka Ferizaj, përvojën në industrinë metalike, kuadrot e gatshme me Universitetin dhe shkollën profesionale teknike, zgjidhje kjo për fuqinë punëtore dhe mundësi për qindra vende pune.

Ndërmarrësit gjermanë kryetari Aliu i ka garantuar se Komuna e Ferizajt është gati të jap pronë komunale dhe do të lehtësoj çdo procedurë për të mirëpritur këtë investim madhor për Ferizajn e ferizajasit.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe gjimnazi “Kuvendi i Junikut” në Junik me mësim Online

Komuna e Junikut ka njoftuar të gjithë nxënësit, Personelin Arsimor dhe Prindërit se, Task Forca ...