Sot qëndruan për një vizitë në Radion-Kosova e Lirë, veprimtarët: Osman Osmani dhe Fatmir Z. Graiçevci

Sot qëndruan për një vizitë në Radion-Kosova e Lirë, veprimtarët: Osman Osmani dhe Fatmir Z. Graiçevci

Në vazhdim të  vizitave që ish të burgosur politikë, veteranë e invalidë të luftës  së UÇK-së, familjarë dëshmorësh e martirësh po i bëjnë Radios-Kosova e Lirë në 23-vjetorin e punës së saj, sot kanë qëndruar edhe veprimtari i mirënjohur,  Osman Osmani dhe i burgosuri politik, Fatmir Zenel Graiçevci, të cilët  janë pritur nga drejtori i Radios, Ahmet Qeriqi dhe anëtarë të stafit. Osman Osmani dhe Fatmir Graiçevci,  (njëri ndër të burgosurit politikë që është keqtrajtuar rëndë gjatë kohës së burgut), kanë përkrahur punën dhe angazhimin e Radios Kosova e Lirë, e cila ka një program të pasur informativ, kulturor, edukativ dhe arsimor, por është edhe vlerë dhe trashëgimtare e luftës së UÇK-së, edhe pse e papranuar me status të  tillë nga institucionet e vendit.  Drejtori i Radios-Kosova e Lirë, Ahmet Qeriqi, me këtë rast ka falënderuar për vizitën, Osman Osmanin dhe Fatmir Z. Graiçevcin si dhe të gjithë vizitorët e tjerë.

Kontrolloni gjithashtu

Byroja Kosovare e Sigurimeve në 20 muajt e fundit trajton 11.435 lëndë

Në 20-të muajt e fundit, Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë …