Fillimi / Njoftime / IVDP organizon Tribunë në shënimin e 15 Janarit, Ditës së Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë

IVDP organizon Tribunë në shënimin e 15 Janarit, Ditës së Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë

Instituti për të Vërtetën, Drejtësinë dhe Paqen organizon Tribunën:  në shënimin e 15 Janarit, Ditës së Përkujtimit të Gjenocidit ndaj Shqiptarëve në Kosovë, të shpallur me Rezolutën e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

–         Vendi i mbajtjes së Tribunës: amfiteatri i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, Prishtinë;

–         Data: 15 Janar 2022 (e Shtune)   Koha: 12:00 deri 12:30.  Pjesëmarrja e juaj, do të nxiste dhe do të mbështeste punën e Institutit TJP.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...