Fillimi / Njoftime / Në Drenas shënohet 15 Janari – Dita e gjenocidit serb ndaj shqiptarëve

Në Drenas shënohet 15 Janari – Dita e gjenocidit serb ndaj shqiptarëve

Organizatat e dalura nga lufta nën degët në Drenas si dhe organizata “For New Life Kosovo” për personat e zhdukur me dhunë ju ftojmë që me datë 15-01-2022 në ora 10:00, qytetaret e komunës se Drenasit te bashkangjiten tek Shtëpija e Masakres në Poklek të vjetër.

15 Janari – dita e gjenocidit serb ndaj shqiptarëve

Mos e harro gjenocidin serb ndaj

Poklekut te Vjeter Drenices dhe gjithe Kosovës

 

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...