Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Ndihmojmë duke u kujdesur për vetën dhe të tjerët

Ndihmojmë duke u kujdesur për vetën dhe të tjerët

Të nderuar, për të gjithë ju që keni vullnetin për iniciativa solidare që në këtë kohë Pandemie Globale t’iu dilni në ndihmë familjeve në nevojë në Komunën e Junikut, luteni të i drejtoheni Qendrës për Punë Sociale në Komunën e Junikut, pasi që ndarja e të gjitha ndihmave do të bëhet derë më derë apo duke u respektuar distanca sociale, në të kundërtën në rastet kur nuk respektohen masat mbrojtëse ndaj Virusit COVIDT-19 të dala nga IKSHPK dhe OBSH, organet e rendit do të detyrohen të ndalojnë iniciativa të tilla që rrezikon shëndetin kolektiv. Komuna e Junikut falënderon të gjithë humanistët që në këtë kohë Pandemie solidarizohen me qytetarët e Komunës së Junikut.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për realizim të projektit “Up To Youth”

Komuna e Vitisë ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me projektin Up to Youth të financuar ...