Në 110-vjetorin e Kuvendit, në Junik është organizuar, "Aksioni për pastrimin e Junikut!"

Në 110-vjetorin e Kuvendit, në Junik është organizuar, “Aksioni për pastrimin e Junikut!”

Zyra për informim e Komunës së Junikut, ka lëshuar komunikatë me të cilën njofton se qytetarët dhe institucionet e kësaj komune, janë në shënim të përvjetorit të 110-të të mbajtjes së “Kuvendit të Junikut”. Në këtë komunikatë të lëshuar nga Arton Gaxherri-zyrtar komunal për informim thuhet:
“Nën organizimin e Komunës së Junikut, përkrahur nga shumë qytetarë të Junikut, OJQ, Institucione shkollore, QKMF, QPS, Policia e Kosovës, PTK, Zjarrfikësit, përfaqësues fetar,…është ndërmarrë aksion pastrimi me moton: “Ta pastrojmë Junikun“.
Ky aktivitet u mbajtë në kuadër të organizimeve me rastin e shënimit të 110-vjetorit të Kuvendit të Junikut (21-25 Maj 1912).
Qytetarë të nderuar!
Sot ishte një aktivitet për Junikun tonë të pastër. Junikun pa mbeturina.
Andaj, ju gjithmonë keni treguar qytetari dhe kulturë sa i përket kësaj sfere. Të vazhdojmë me këtë traditë, me këtë kulturë.

Ta mbajmë Junikun e pastër!” Adem Lushaj

Kontrolloni gjithashtu

The Telegraph: Gjyqtarët për krimet e luftës të Gjykatës Speciale duhet të largohen nga detyra për “shpërdorim të autoritetit”

Gjykata Speciale publikoi raportin e punës për vitin 2021, duke vënë në pah “të arriturat”

Gjykata Speciale kundër UÇK-së publikoi raportin e punës për vitin 2021, duke vënë në pah …