kek
mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Në 21 vjetorin e rënies së heroit gjeneral Skënder Çekut, sot u bënë homazhe në Loxhë dhe në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan

Në 21 vjetorin e rënies së heroit gjeneral Skënder Çekut, sot u bënë homazhe në Loxhë dhe në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan

Në 21 vjetorin e rënies së heroit gjeneral Skënder Çekut, sot u bënë homazhe në Loxhë dhe në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan aty ku pushonë përjetësisht pranë shokëve të tij bashkëluftëtarë. Homazhet filluan në ora 11.00 në fshatin Logjë ndërsa në ora 12.00 homazhe u bënë në Kompleksin e Dëshmorëve në Gllogjan.

Kontrolloni gjithashtu

Ka filluar ndërtimi i urës së dëmtuar në Kërvasari të Malishevës

Këto ditë në fshatin Kërvasari të komunës së Malishevës, ka filluar ndërtim i urës, e ...