kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Të hënën nis Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare
Të hënën fillon seminari i 37 për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Të hënën nis Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Të hënën fillon Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare. Në këtë seminar pritet të marrin pjesë studiues të shumtë nga vende të ndryshme anekënd botës. Drejtori i Seminarit, Shkumbin Munishi ka thënë se seminari i 38 me radhë do të jetë i pasur me një laramani temash që kanë nxitur kërshërinë e pjesëmarrësve. Do të ketë kurse të gjuhës shqipe në tri nivele, në nivelin e parë, të mesëm dhe atë të lartë. Hapja solemne do të bëhet të hënën, ndërsa punimet do të zhvillohen në Prishtinë deri më 30 gusht.

Kontrolloni gjithashtu

Dr. Rexhep Qosja

Rexhep Qosja: Kundërshtarët e shkëmbimit të territorit po ia dhurojnë Serbisë edhe Luginën edhe Veriun

Debati i kohëve të fundit për një korrigjim të mundshëm kufijve me Serbinë, eventualisht për ...