KEK
Fillimi / Njoftime / Në 22 vjetorin e rënies në altarin e lirisë nesër nderohen heronjtë e kombit, Fetah Gega dhe Xhavit Bajraktari
Në 22 vjetorin e rënies në altarin e lirisë nderohen heronjtë e kombit, Fetah Gega dhe Xhavit Bajraktari

Në 22 vjetorin e rënies në altarin e lirisë nesër nderohen heronjtë e kombit, Fetah Gega dhe Xhavit Bajraktari

Për nder të 22 vjetorit të përjetësimit në altarin e lirisë së heronjve Fetah Gega dhe Xhavit Bajraktari, nesër më 2 maj 2021 bëhen homazhe. Në orën 10:00 mbahen homazhe pranë lapidarit të dëshmorëve fshatit Studençan. Në orën 10:30 bëhen homazhe pranë lapidarit tek vendi i rënies në fshatin Shirokë. Në orën 11:00 bëhen homazhe në varrezat e dëshmorëve në Therandë. Lavdi e përjetshme heronjve Fetah Gega e Xhavit Bajraktari dhe gjithë dëshmorëve të kombit – thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER - Europe 21” dhe Kosova

FSK: Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21” dhe Kosova

Ushtrimi ushtarak “DEFENDER – Europe 21”  dhe Kosova. Konferenca do të mbahet në ndërtesën e ...