Në 24 vjetorin e rënies, përkujtohen dëshmorët, Halil Sejfijaj, Enver Halilaj, Orhan Halilaj, Arton Hasanaj, Naim Nimanaj, Arben Ahmetaj

Në 24 vjetorin e rënies, përkujtohen dëshmorët, Halil Sejfijaj, Enver Halilaj, Orhan Halilaj, Arton Hasanaj, Naim Nimanaj, Arben Ahmetaj

Të nderuara Familje të Dëshmorëve, Invalid e Veteran të luftës së UÇK-së , ju qytetar të nderuar.

Ju njoftojmë se me 11.08.2022 mbahen homazhe për Dëshmorët e Kombit:

Halil Sejfijaj,

Enver Halilaj,

Orhan Halilaj,

ArtonHasanaj,

Naim Nimanaj,

Arben Ahmetaj.

Homazhet mbahen në ora 10:00 në Kompleksin Memorial ,,Dëshmorët e Kombit’’ në Gllogjan në 24 vjetrorin e renjës heroike në fushën e nderit, lavdisë e të krenarisë.

Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorëve dhe luftën e drejtë të UÇK-së.

Lavdi Dëshmorëve të Kombit.

Kontrolloni gjithashtu

Teuta Shala: Konferenca Shkencore, “Kosova 1989-1999: Organizimi dhe Qëndresa për Çlirim

Sot, në Prishtinë, me rastin e 25-vjetorit të çlirimit, ka filluar punimet Konferenca Shkencore dy …