KEK
Fillimi / Lajmet / Në Fakultetin e Mjekësisë u mbajt mbledhje komemorative në nderim të studentit, Astrit Dehari
Në Fakultetin e Mjekësisë u mbajt mbledhje komemorative në nderim të studentit, Astrit Dehari

Në Fakultetin e Mjekësisë u mbajt mbledhje komemorative në nderim të studentit, Astrit Dehari

Sot në Fakultetin e Mjekësisë është mbajtur mbledhje komemorative në nderim të studentit të këtij fakulteti, Astritit Deharit, i cili u humbi jetën të shtunën e kaluar në burgun e Prizrenit ku po qëndronte në paraburgim. Në prani të familjes Dehari dhe stafit akademik, kolegët dhe shokët e kanë kujtuar Astritin. Pas mbajtjes së një minutë heshtje për të nderuar Astritin, fjalën e mori dekanja e Fakultetit të Mjekësisë Prof. Dr. Suzana Manxhuka-Kërliu. “Ata që e njohën Astritin kërkojmë ta kujtojnë dhe lartësojnë personalitetin e tij, si një njeri i dashur për të gjithë dhe student i dalluar. Dhe ata të cilët nuk e njohën personalisht Astritin kërkojmë që të na respektojnë dhimbjen dhe të na mbështesin. Astriti do të mbetet udhërrëfyes dhe shembull për gjeneratat e ardhshme”, ka thënë Manxhuka-Kërliu.

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj: Qeveria e drejtuar nga Albin Kurti dhe ministrat e tij nuk kanë platformë qeverisje

Hoxhaj: Serbia ka vetëm një opsion përpara dhe ai është që ta pranojë Kosovën si shtet të pavarur

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka thënë se ...