Në Gjykatën e Apelit vazhdon të mbahet seanca e radhës për komandantët e UÇK-së

Në Gjykatën e Apelit vazhdon të mbahet seanca e radhës për komandantët e UÇK-së

Në Gjykatën e Apelit vazhdon të mbahet seanca e radhës për komandantët dhe eprorët e UCK-së të Zonës së Drenicës. Gjatë seancës së sotme është paraparë që t’i paraqesin argumentet e tyre mbrojtësit e të akuzuarve:  Sami Lushtaku, Sylejman Selimi, Sahit Jashari dhe Sabit Geci. Seancat në Gjykatën e Apelit janë duke u mbajtur pas ankesave  që kanë parashtruar avokatët e palës mbrojtëse në Gjykatën e Apelit për shkak të dënimit të lartë që Gjykata Themelore e Mitrovicës ju ka shqiptuar të mbrojturve të  tyre. Gjatë seancave të zhvilluara, prokurori i Apelit Claudio Paul ka kërkuar dënim edhe më të lartë për të akuzuarit për krime lufte, ndërkohë që avokati mbrojtës, Mexhid Syla.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …