Në Prishtinë u hap Panairi “Gratë në biznes”

Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), në kuadër të aktiviteteve për përkrahjen e grave ndërmarrëse në Kosovë në bashkëpunim me OJQ “Gratë në Biznes” ka hapur në Prishtinë panairin “Gratë në Biznes 2016”.

Drejtori i kësaj Agjencie, Besian Mustafa tha se është mirë që gratë po marrin pjesë në biznes dhe janë ndërmarrëse të mira.

Ky panairi synon promovimin e veprimtarisë ndërmarrëse te gratë e të gjitha komuniteteve, integrimin e tyre ne shoqëri si dhe inkurajimin e grave tjera për t’u futur në aktivitete biznesore.

Panairi po mbahet në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Kuvendin e Kosovës mbahet seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga partitë opozitare

Deputetët flasin për detyrimet e mundshme financiare të Kosovës

Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën plenare, ku do të diskutohet lidhur me detyrimet e mundshme …