Fillimi / Lajmet / Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve deri me tani janë rinumëruar mbi 1000 kuti apo afër 80% të vendvotimeve
Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve deri me tani janë rinumëruar mbi 1000 kuti apo afër 80% të vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve deri me tani janë rinumëruar mbi 1000 kuti apo afër 80% të vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve po vazhdon rinumërimi i vendvotimeve me vendim të PZAP-it. Deri më tani janë rinumëruar mbi 1000 kuti apo afër 80% të vendvotimeve. Nga rinumërimi nuk ka ndonjë ndryshim të madh. Në anën tjetër, Nisma në bazë të rinumërimit vazhdon të qëndrojë stabile mbi prag me rreth 30 vota. Me kaq vota mbi prag sa ka Nisma, kishte filluar rinumërimi i votave.  Në bazë të këtij trendi nuk pritet ndonjë ndryshim deri në rinumërimin edhe të 400 vendvotimeve.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Haradinaj-Stublla, bisedon virtualisht me homologun nga Malajzia, ministrin Hishammuddin, Tun Hussein

Ministrja Haradinaj-Stublla, bisedon virtualisht me ministrin e Jashtëm malajzias, Hishammuddin Tun Hussein

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi një ...