Në Skenderaj prezantohet Certifikata e Librit të Rekordeve Botëtore, “Guinness”, për Arbnora Fejza – Idrizi

Nesër në Skenderaj prezantohet Certifikata e Librit të Rekordeve Botëtore, “Guinness”, për Arbnora Fejza – Idrizi

Të shtunën, më datë 26 janar, nga ora 10 në sallën e Kuvendit Komunal të Skenderajt, organizohet ceremonia e prezantimit të Certifikatës së Librit të Rekordeve Botëtore, “Guinness”, për znj. Arbnora Fejza – Idrizi, për punimin e lules me të madhe në botë Origami. Përveç fjalimeve zyrtare dhe ndarjes së mirënjohjeve, në këtë ceremoni do të shfaqet dokumentari që sjell momentet nga aktiviteti i punimit të lules Origami.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje në Kaçanik

Në shënimin e 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës, Ali Ahmeti u nderua me mirënjohje …