KEK
Fillimi / Lajmet / Në vazhdën e vizitave të përmendoreve të serbëve, kryetari Thaçi sot u përkul në Gorazhdec të Pejës
Shoqata “Përkorë”: Kryetari Thaçi të ndaloj vizitat në përmdoret e serbëve ku UÇK-ja quhet organizatë terroriste

Në vazhdën e vizitave të përmendoreve të serbëve, kryetari Thaçi sot u përkul në Gorazhdec të Pejës

Në vazhdën e vizitave të përmendoreve dhe pllakave përkujtimore të serbëve, kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, pas vizitës në Grackë të Lypjanit, ku u përkul para pllakës ku   shqiptarët quhen terroristë, sot gjatë ditës në Gorazhdec të Pejës  ka vizituar memorialin, në të cilën 14 vjet më parë qenë vrarë dy të rinj serbë, në kushte dhe rrethana ende të pazbuluara. Thaçi me këtë rast ka thënë se askush s’mund ta vrasë të ardhmen, lojën dhe gëzimin e fëmijëve të Kosovës. Po ashtu,  ai ka shprehur keqardhje për të gjitha viktimat gjatë dhe pas luftës, të të gjitha komuniteteve, natyrisht edhe të 1200 fëmijëve shqiptarë të vrarë e të maskaruar nga regjimi serb gjatë luftës dhe  jo vetëm  400 fëmijëve, sikur thotë, Hashim Thaçi, pa u bazuar në dokumentet zyrtare.

Kontrolloni gjithashtu

Partitë opozitare vazhdojnë të kërkojnë zgjedhje të parakohshme në Kosovë

Demokracia në Veprim kërkon të hetohen dyshimet për falsifikim me vota të kandidatëve për deputetë

Organizata “Demokracia në Veprim” ( DnV) ka kërkuar që të hetohen dyshimet për falsifikim me ...