Fillimi / Lajmet / Në vendimin e Këshillit Evropian, zonjës Apostolova do t’i zgjatet mandati edhe për 6 muaj të tjerë deri më 31 gusht 2020
Nataliya Apostolova shprehet e zhgënjyer për mosratifikimin e disa marrëveshjeve ndërkombëtare në Kuvend

Në vendimin e Këshillit Evropian, zonjës Apostolova do t’i zgjatet mandati edhe për 6 muaj të tjerë deri më 31 gusht 2020

Këshilli i Bashkimit Evropian sot ka marrë vendim për zgjatjen e mandatit për gjashtë përfaqësuesit e tyre special që punojnë në vende të ndryshme. Në mesin e këtyre gjashtë përfaqësuesve që iu është zgjatur mandati është edhe shefja e zyrës së BE-së në Kosovë, Natalyia Apostollova. Në vendimin e Këshillit Evropian, është thënë se Apostolovës do t’i zgjatet mandati edhe për 6 muaj të tjerë deri më 31 gusht 2020. Emërimi i Apostollovës si përfaqësueses e Zyrës së BE-së në Kosovë, ishte bërë në gusht të vitit 2016.

Kontrolloni gjithashtu

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë janë anuluar të gjitha vendimet e ish-ministrit të Jashtëm dhe të Diasporës, Glauk Konjufca

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë janë anuluar të gjitha vendimet e ish-ministrit të Jashtëm, Konjufca

Qeveria e udhëhequr nga Kryeministrit Avdullah Hoti ka marrë vendim bashkë me Ministrinë e Jashtme ...