Në vigjilje të festave kombëtare të Nëntorit përurohen dy pllaka përkujtimore në Kramovik të Rahovecit

Në vigjilje të festave kombëtare të Nëntorit, kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi në praninë e drejtuesve të OVL të UÇK-së, përuruan dy pllaka përkujtimore në Kramovik, përkatësisht, në shtëpitë e Musli Avdullah Kelmendit dhe të Gani Shaban Kelmendit, ku nga 14 qershori 1998 e për disa muaj rresht ishin pika të zjarrit të UÇK-së, e me këtë rast, përmes këtyre shenjave të kujtesës historike, shprehim mirënjohjen dhe respektin e familjeve të tyre, lagjes Kelmendi, luftëtarëve të UÇK-së nga Kramoviku dhe gjithë pjesëmarrësve në këtë betejë, aty ku u tregua zemra e madhe dhe guximi i djemve të UÇK-së kundër forcave pushtuese serbe, ka thënë kryetari Latifi me këtë rast.

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë, mur me tulla dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit

Komuna e Skenderajt ka nisur aktivitetet në kuadër të shënimit të festave të nëntorit, ku …