KEK
Fillimi / Njoftime / Nesër hapet ekspozita: “Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”
Në prag të Ditës së Flamurit, Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave bëhet institucioni i parë i Shqipërisë me prani fizike në Kosovë

Nesër hapet ekspozita: “Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”

Për nderë të 28 Nëntorit, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës dhe Drejtoria ePërgjithshme e Arkivave të Shqipërisë, hapin ekspozitën “Nga nëntorët vijmë në nëntorëshkojmë”.

Data: 24.11.2020, ora: 13:00

Vendi: Lapidariumi i Muzeut të Kosovës, Prishtinë.

Për çdo info na kontaktoni në:Tel. 044 207895E-mail: [email protected]

Kontrolloni gjithashtu

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Veprimtari dhe shkrimtari, Avni Dehari, përkundër sfidave me të cilat është ballafaquar deri më tani ...