Nesër i ndahet çmimi "MIRËNJOHJA E FSHATIT MARKAJ". familjes së Dëshmorit Bilbil Breçani

Nesër i ndahet çmimi “MIRËNJOHJA E FSHATIT MARKAJ”. familjes së Dëshmorit Bilbil Breçani

Shoqata e ish- Brigada 138 – Agim Ramadani” , ne Koshare  me iniciativën e mërgimtarëve Tropojan, me theks të fshatit Markaj në Tropojë (Bajram Curr) – vendëlindja e Dëshmorit të lirisë -Bilbil Breçani- “Heroi Kosovës”, më datë 19.12.2021, nga ora 11:00, në  Parkun/Oborrin e Hotel “Real” – Tropojë, organizon takim në mes të popullit tropojan dhe bashkëluftëtarëve nga radhët e UÇK- së, në Koshare, me rastin e nderimit të familjes së Dëshmorit Bilbil Brecani, me Flamurin e Brigadës 138 ” Agim Ramadani” nga Brigada, dhe ndarjes së çmimit “MIRËNJOHJA E FSHATIT MARKAJ”.
Për të gjithë bashkëluftetarët e  interesuar për pjesëmarrje, vendtakimi do të bëhet në Morinë “Restorant “Vila Italia”, te Pishat,  deri në orën 09:00!
Pjesëmarrja jonë nderon familjen, Malësinë e Tropojës, si vatër e organizimit të Luftës dhe dëshmorin e Lirisë Bilbil Breçani- “Hero i Kombit”.

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen 19 vjet nga çlirimi i Kosovës dhe hyrja e forcave paqeruajtese të NATO-s

Qendra Presidenciale Clinton përkujton 25 vjetorin e Çlirimit të Kosovës

Qendra Presidenciale Clinton ka përkujtuar 25 vjetorin e çlirimit të Kosovës. Kjo qendër, e cila …