Nesër mbahet Panairi i Karrierës i Studimeve Jashtë Vendit

Nesër mbahet Panairi i Karrierës i Studimeve Jashtë Vendit

Jeni të ftuar të merrni pjesë në Panairin e Karrierës & Studimeve Jashtë Vendit, të Mërkurën, të organizuar nga Kolegji Universum me datë 26 Maj 2021, me fillim nga ora 10:30 deri 13:30, në Kampusin e Kolegjit Universum i cili ndodhet në udhëkryqin e Lipjanit, magjistralja Prishtinë-Ferizaj.

Ky panair ka për qëllim që të forcojë lidhjen në mes industrisë dhe akademisë dhe të krijojë mundësi për rrjetëzim e rekrutim të talentëve të rinjë.

Kompanitë dhe ambasadat të cilat kanë konfirmuar ardhjen:

 1. Viva Fresh Store
 2. KOSMONTE Foods
 3. Dekra Akademie
 4. Stress Free Corner
 5. BARUTI .CH
 6. kosovajobs
 7. AGROCOOP
 8. SUTHERLAND
 9. Golden Eagle
 10. LinkPlus
 11. Raiffeisen Bank
 12. KodeLabs
 13. Telegrafi
 14. MySolutions SHPK
 15. Coda Tech
 16. Neptun
 17. FATIIM
 18. Jysk
 19. ANIBAR
 20. Ambasada Turke
 21. Ambasada Japoneze
 22. Ambasada Sllovene
 23. Aleanca Franceze
 24. American Corner Pristina
 25. KUSA [Kosovo US Alumni]
 26. DUA.COM
 27. KOSBIT

Prezenca juaj do të ketë rëndësi të veçantë për ne.

Me Respekt,

Zyra për marrdhënie me publikun

Kolegji Universum

Facebook > Kolegji Universum 

Facebook > Zyra Karrieres & Mirëqenies Studentore 

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …