Nesër në Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë mbahet mbledhja e përbashkët e dy qeverive shqiptare

Nesër në Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë mbahet mbledhja e përbashkët e dy qeverive shqiptare

Nesër në Biblioteka Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë mbahet mbledhja e përbashkët e kabinetit të Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Në këtë mbledhje pritet të nënshkruhen 10 marrëveshje të reja me interes për të dyja vendet në fushën e sigurisë, ekonomisë, mjedisit dhe aspekte të tjera me interes për Kosovën dhe Shqipërinë. Zyrtar të Qeverisë së Kosovës kanë thënë se deri më tani ekspertët e të dyja vendeve kanë harmonizuar gjithë agjendën e mbledhjes së përbashkët dhe marrëveshjet që priten të nënshkruhen. Mbledhja e paralajmëruar e qeverive të dyja vendeve në Bibliotekën Kombëtare ka bërë që tani të bëhet një mobilizim i jashtëzakonshëm për pastrimin e hapësirave të saj por nuk është bërë e njëjta gjë më parë për mijëra studentët që lexojnë aty për muaj, vite e dekada me radhë!

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …