Nënkryetari i PDK-së, Hajredin Kuçi, thotë se Kosova është në dialog me Serbinë si pasojë e status-quos

Hajredin Kuçi, zëvendës-kryeministër dhe ministër i Drejtësisë, ndërsa Enver Hoxhaj ministër i Jashtëm

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa dhe kryetari i PDK-së  Kadri Veseli kanë zyrtarizuar dy emërimet e reja në Qeverinë e Kosovës. Hajredin Kuçi,  do të ushtrojë detyrën e ministrit të Drejtësisë, por do  të jetë edhe zëvendës-kryeministër, ndërsa Enver Hoxhaj është emëruar ministër i Punëve të Jashtme. Gjatë zyrtarizimit, kryetari i PDK-së, Kadri Veseli ka thënë se me Isa Mustafën, kryetarin e LDK-së, është marrë vesh për një etapë të re të qeverisjes së tyre. Ai ka thënë se me kryeministrin është marrë vesh për përmirësimin e situatës ekonomike të Kosovës. “Jemi marrë vesh që në vitin 2017 të fillojmë me ligjin për sigurime shëndetësore, e di që është situatë e vështirë, por ne do të vazhdojmë me përmirësimin e shëndetësisë në Kosovë”, ka thënë Veseli. “Ligjin për Trepçën do ta aprovojmë shumë shpejtë. Do të përkojë me interesat e vendit dhe në të njëjtën kohë interesat e punëtorëve. Po ashtu së bashku me partnerin sot kemi bërë që të kemi dy emërime të reja. Emërime janë pjesë e vazhdës së reformave të qeverisjes së tanishme”.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …