Nesër në Dyz të Besianës përkujtohen dëshmorët e kombit Jetullah Islami dhe Esat Berisha

Nesër në Dyz të Besianës përkujtohen dëshmorët e kombit Jetullah Islami dhe Esat Berisha

Nesër më 2 qershor 2021 në fshatin Dyz të Besianës në orën 13:00 mbahen homazhe përkujtimore te vendi i rënies së dëshmorëve të kombit Jetullah Islami dhe Esat Berisha në 22 vjetorin e përjetësisë së tyre. Gjithashtu nderime bëhen edhe tek varrezat e dëshmorëve në fshatin Penuhë në orën 14:00 – thuhet në njoftimin e Këshillit Organizativ.

Kontrolloni gjithashtu

Brendi Amerikan RC Feston 20 Vjetorin në Kosovë me RC NO SUGAR: Shija e Shumëpritur!

RC No Sugar ka mbërritur në treg pas kërkesave të shumta nga konsumatorët tanë. Kjo …