KEK
Fillimi / Lajmet / Nga një shtatori qytetarët e vendit do të detyrohen të paguajnë pesë euro shtesë për tiketën ngjitëse
Nga një shtatori qytetarët e vendit do të detyrohen të paguajnë pesë euro shtesë për tiketën ngjitëse

Nga një shtatori qytetarët e vendit do të detyrohen të paguajnë pesë euro shtesë për tiketën ngjitëse

Nga një shtatori qytetarëve të Kosovës do t’iu shtohet një kosto shtesë financiare me rastin e regjistrimit të automjeteve. Ata do të detyrohen të paguajnë pesë euro shtesë për tikeketën ngjitëse. Kjo pasi Ministria e Infrastrukturës dhe kompania ‘Auto Control Kosova’, ka nënshkruar marrëveshje për ofrimin e tiketës ngjitëse me qëllim të konfirmimit të kontrollimit teknik të automjeteve. Sipas marrëveshjes qytetarët obligohen të pajisen me tiketa ngjitëse pas regjistrimit të automjeteve të tyre. Zëvendësministri, Hysen Durmishi, ka thënë se këto do të ndihmojnë për anëtarësim në kartonin e gjelbër.

Kontrolloni gjithashtu

Konfirmohen 920 raste të reja me virusin korona, 1.698 qytetarë shërohen ndërsa 28 të infektuar vdesin

10 viktima dhe 173 qytetar të infektuar gjatë 24 orëve të fundit

Duke u bazuar në të dhënat e Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, Ministria ...