leoni

Segmentet e sigurisë së vendit, jo zyrtarisht, paralajmërojnë sulme terroriste në Kosovë

Një ushtrim i përbashkët operativ i KFOR-it, EULEX-it, Policisë së Kosovës dhe FSK-së

Njësitet manovruese të forcave paqeruajtëse të KFOR-it në Kosovës sot do të kryejnë një ushtrim operativ në bashkërendim të ngushtë me EULEX-in, Policinë e Kosovës dhe Forcat e Sigurisë së Kosovës. Aktiviteti trajnues do të mbahet në dy lokacione të ndryshme: Në kazermën e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kampin “Pomazatin” dhe bazën e KFOR-it, Kampin “Villagjo Italia”, në Pejë. “Qëllimi i ushtrimit është të rritet aftësia e KFOR-it, në mënyrë që të ruhet gatishmëria e trupave dhe të rritet fleksibiliteti operativ i njësiteve. Harmonizimi i teknikave, taktikave dhe procedurave është objektivi qenësor i ushtrimit”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …