KEK
Fillimi / Njoftime / Njëri ndër këngëtarët e njohur të muzikës shqiptare, Ismet Peja, është ndarë nga jeta në moshën 83-vjeçare
Njëri ndër këngëtarët e njohur të muzikës shqiptare, Ismet Peja, është ndarë nga jeta në moshën 83-vjeçare

Njëri ndër këngëtarët e njohur të muzikës shqiptare, Ismet Peja, është ndarë nga jeta në moshën 83-vjeçare

Njëri ndër këngëtarët e njohur të muzikës shqiptare, Ismet Peja, është ndarë nga jeta në moshën 83-vjeçare. Djali i tij Visar Peja, përmes një postimi ka bërë të ditur për vdekjen e babait të tij. Ismet Peja ka kënduar këngë popullore dhe qytetare. Ai ka një repertor të pasur të këngëve nga ato të vjetrat e deri te kënga e sotme lirike. I takon brezit të këngëtarëve te Qamilit të Vogël, Bajush Doda, Augustin Uka, Mazllum Myezini e të tjerë.

Kontrolloni gjithashtu

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Veprimtari dhe shkrimtari, Avni Dehari, përkundër sfidave me të cilat është ballafaquar deri më tani ...