Njoftim i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës, për mbajtjen e Takimit letrar, “Esad Mekuli”

Njoftim i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës, për mbajtjen e Takimit letrar, “Esad Mekuli”

TAKIMI LETRAR “ESAD MEKULI”

Më 17.12.2020, nesër, në bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani”, Prishtinë, ora 12.

Sesioni letrar: Veprimtaria letrare e shkrimtarit Zejnullah Halili

Përurime veprash letrare

Akademi letrare

Shpallen emrat e anëtarëve të rinj të LSHK-së.

Jepen tri çmime letrare “Bardi I”, “Bardi II”, “Bardi III” dhe një komplet botimesh të Institutit Albanologjik të Prishtinës.

Laureat i çmimit letrar “Esad Mekuli” për krijimtari të përgjithshme letrare të shkrimtarit – Poeti e publicisti SHAIP BEQIRI.

LSHK

[email protected], tel. 044 158 324

Kontrolloni gjithashtu

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rasim Rexhaj

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rasim Rexhaj

Pas një sëmundje të rëndë, dje në spitalin e Pejës, ka ndërruar jetë, luftëtari i …