Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pritet të vendos lidhur më kërkesën e AAK-së për rinumërim të plotë të votave

Njoftim lidhur me Koordinimin e institucioneve për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor

Ju rikujtojmë të përcjellni konferencën e përbashkët për media nga të gjitha Institucionet nënshkruese të Memorandumit të Bashkëpunimit për Procesin Zgjedhor në  lidhje me përgatitjen e institucioneve për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor, SOT me datën 12 shkurt 2021, nga ora 10:00 në “Hotel Sirius”Prishtinë.

Pjesë e panelit në këtë konferncë do të jenë përfaqësuesit e institucioneve në vijim: Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), Policia e Kosovës (PK), Prokurori i Shtetit (PSh), Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) dhe Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM).

PANELI:

Valdete Daka, Komisioni Qendror Zgjedhor

Laura Pula, Prokuri i Shtetit

Fatime Dermaku, Këshilli Gjyqësor i Kosovës

Arbnesh Ajvazi, Policia e Kosovës

Shukri Sylejmani, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa

Luan Latifi, Komisioni i pavarur i Mediave

Florent Spahija, Demokracia ne Veprim

Kontrolloni gjithashtu

Rikthehet pllaka përkujtimore e okupatorëve serbë në luftërat e viteve 1912-1918, kur ata pushtuan dhe e masakruan Kosovën

Dioqeza Serbe e Rashkës-Prizrenit, në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë, e kanë kthyer …